Star Wars Univerzum

Star Wars

Decemberig az év legnagyobb Star Wars eseménye: SW Celebration [41.]

2019. április 10. - Rebel Alliance

Már csak 253 nap és megjelenik a hazai mozik műsorán is a várva várt IX. Star Wars epizód, egyelőre ismeretlen címmel, de bizonyosan J.J. Abrams rendezésében. Addig azonban az év legfontosabb eseménye a Star Wars Celebration lesz, mégpedig április 11 és 15 között Chicagóban, a McCormick rendezvény-központban!

sw_celebration.jpg

A program része számtalan érdekes pódiumbeszélgetés és a mindenki által nagy kíváncsisággal övezett, első hivatalos előzetes a kilencedik részről. Ezt már mi is tűkön ülve várjuk! Valószínűleg magyar idő szerint péntek este 18-19 óra közt kerül majd levetítésre a fő helyszínen (Celebration Stage).

Rengeteg rangos vendég érkezik egyébként a 16 helyszínre, például a szereplők közül: Billy Dee Williams (Lando Calrissian), Peter Mayhew (Csubakka), Forest Whitaker (Saw Gerrera), Hayden Christensen (Anakin Skywalker), Ian McDiarmid (Palpatine) és Ray Park (Darth Maul).

Ami a házigazdákat illeti a legnagyobb színpadon az alig 1 méter magas Warwick Davis interjúzik majd a meghívottakkal, míg a mellékhelyszíneken Davis W. Collins és Amy Ratcliffe segíti a szervezők munkáját.

Az óriási látogatottságra számító rendezvényen biztosan esik majd szó az új SW video játékokról, a most 20 éves Baljós árnyak kulisszatitkairól és az animációs sorozat második évadáról.

sw_celebration2.jpg

A Star Wars filmek blog úgy tervezi, hogy ha elérhetővé válik az előzetes, azonnal gyorselemzéssel véleményezi majd! Várunk tehát vissza benneteket! Addig is az Erő legyen veletek! /A Star Wars Celebrationról bővebb, további infókat találtok az esemény hivatalos honlapján!/

Ha érdekesnek találtad, keresd fel FB közösségünket is! 

starwars_logo.jpg

2019.04.10.(23:04)

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr114757321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása