Star Wars Univerzum

Star Wars

Négy friss hír Star Wars 8 ügyben [9.]

2017. április 10. - Rebel Alliance

Négy friss hírrel is szolgálhatunk a Star Wars: The Last Jedi című, nyolcadik Csillagok háborúja epizód kapcsán, bár ezek némelyike már talán nem is lesz annyira újdonság sokak számára. Az egyik, hogy most már talán csak napok kérdése, és megjelenik végre a hivatalos előzetes a filmről (talán már holnap) Nagyon várjuk, hisz sokan vagyunk kíváncsiak a főbb kérdésekre, melyekből 10+1 -et már mi is összegyűjtöttünk.

sw_hirek_ap10.jpg

A második újdonság, hogy még idén ősszel 40 sztoriból álló Star Wars novelláskötet fog megjelenni a franchise mellékszereplőiről, From a Certain Point of View címmel, a Csillagok háborúja 40. évfordulója alkalmából. Ezt is izgalommal fogadjuk majd (remélve, hogy talán októbernél hamarabb is a magyar könyvesboltokba kerül majd a kiadvány).

Harmadik újdonság (bár ez már nem annyira friss hír, de talán akad még aki nem tudja) hogy véglegesen bebizonyosodott: a nyolcadik rész címében bizony többesszámban értendő a "Jedi" kifejezés, mely az angol nyelvtan miatt nem volt eddig biztosan tudható. Külföldi lapok szalagcímei azonban egyértelművé tették a dolgot. Végül a negyedik hír, hogy hivatalosan is leközlésre került a szereplőgárda, melyben akadnak új nevek is:

Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn), Adam Driver (Kylo Ren), Oscar Isaac (Poe Dameron) Mark Hamill (Luke Skywalker), Peter Mayhew (Chewbacca), Carrie Fisher (Leia), Domhnall Gleeson (Hux tábornok), Lupita Nyong’o (Maz Kanata), Gwendoline Christie (Phasma kapitány), Anthony Daniels (C-3PO), Kenny Baker (R2-D2),  Andy Serkis (Snoke fővezér), Benicio Del Toro és Laura Dern, utóbbi két ismert színés szerepe ismeretlen.

sw_utolso_jedi_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr212415215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Han Solo. 2017.12.02. 13:31:00

Nagyon kíváncsi leszek majd Benicio Del Toro és Laura Dern karakterére!
süti beállítások módosítása